Aminokisjeline

 • BSN Amino X 435g

  0 out of 5

  Amino X je formula koja ne zahtjeva stimulante, BCAA formula osmišljena da podrži izdržljivost tokom treninga i pomoć u obuci nakon oporavka mišića, tako da  možete da podignete svoje performanse na sledeći nivo.  Sa 10grama mješavine BCAA i esencijalnih aminokisjelina, L-Alanin, Taurin i L-Citrulin, Amino X  će vam pomoći da se oporavite od današnjeg treninga i pripremi vas  za sjutrašnji trening.

  28,00
 • Maxler Magic Amino fuel 1 L

  0 out of 5

  Amino Magic Fuel je kompletan aminokisjelinski kompleks na bazi surutke, hidroizolat proteina sa visokim sadrzajem BCAA, vitamina i L-karnitina.

  22,00
 • Pure Pro BCAA 500g-bez ukusa

  0 out of 5

  Pure Pro BCAA 2:1:1 sadrži najvažnije esencijalne amino kisjeline u leucinu, valinu i izoleucinu u 100% čistoj boji i prirodnim proporcijama. Potrosnja BCAA preporučuje se svima, pogotovo u ishrani (umanjenje ugljenih hidrata). Pakovanje: 500g.

  21,99
 • Twinlab Amino fuel 946ml

  0 out of 5

  Amino fuel  Concentrat je lako svarljiv, brzodjelujuci tecni koncentrat aminokisjelina sa ugljenim hidratima, posebno dizajniran za bodibildere, dizace tegova i sportove koji zahtjevaju veliku izdrzljivost i snagu.

   

  32,99