Aminokisjeline

 • Biotech Liquid Amino 1L

  0 out of 5

  LIQUID AMINO ima nenadmašive kvalitete u svojoj kategoriji. Preporučuje se onim sportistima koji imaju potrebe za brzo apsorbovanje amino kisjeline.Jedna porcija LIQUID AMINA obezbjeđuje organizmu 12.000 mg brzo apsorbujućih amino kisjelina koji su mjesavina hidrolizata whey-a i hidrolizata kolagena.

  28,50 24,99
 • BSN Amino X 435g

  0 out of 5

  Amino X je formula koja ne zahtjeva stimulante, BCAA formula osmišljena da podrži izdržljivost tokom treninga i pomoć u obuci nakon oporavka mišića, tako da  možete da podignete svoje performanse na sledeći nivo.  Sa 10grama mješavine BCAA i esencijalnih aminokisjelina, L-Alanin, Taurin i L-Citrulin, Amino X  će vam pomoći da se oporavite od današnjeg treninga i pripremi vas  za sjutrašnji trening.

  28,00
 • Dymatize Liquid Super protein aminos 946ml

  0 out of 5

  -Visokokvalitetan izvor proteina dizajniran iz sopstvene mješavine vrhunskih izvora proteina -Odličan izvor esencijalnih i ne esencijalnih aminokisjelina -Efikasan alat za razvijanje snažnih mišića i brži oporavak mišića -Pojačava apsorpciju i varenje -23g kvalitetnog proteina po dozi, 100% bez šećera sa nultim ugljenim hidratima

  33,00
 • Maxler Magic Amino fuel 1 L

  0 out of 5

  Amino Magic Fuel je kompletan aminokisjelinski kompleks na bazi surutke, hidroizolat proteina sa visokim sadrzajem BCAA, vitamina i L-karnitina.

  22,00
 • Muscle Pharm Amino 1 – 426g

  0 out of 5

  Specijalno formulisan za sportiste, brzo apsorbujući Amino 1™ daje izdržljivost, hidrataciju, izgradnju mišića i oporavak u toku treninga i to sve u “1” formuli. Amino 1™ vam daje snagu i zalihe amino kisjelina u slobodnom obliku, instant BCAA i kompletan balans elektrolita.

  32,00
 • Pure Pro BCAA 500g-bez ukusa

  0 out of 5

  Pure Pro BCAA 2:1:1 sadrži najvažnije esencijalne amino kisjeline u leucinu, valinu i izoleucinu u 100% čistoj boji i prirodnim proporcijama. Potrosnja BCAA preporučuje se svima, pogotovo u ishrani (umanjenje ugljenih hidrata). Pakovanje: 500g.

  21,99
 • Twinlab Amino fuel 946ml

  0 out of 5

  Amino fuel  Concentrat je lako svarljiv, brzodjelujuci tecni koncentrat aminokisjelina sa ugljenim hidratima, posebno dizajniran za bodibildere, dizace tegova i sportove koji zahtjevaju veliku izdrzljivost i snagu.

   

  32,99
 • Ultimate Nutrition BCAA 12.000 475g

  0 out of 5

  Intenzivni treninzi izazivaju gubitak aminokisjelina iz mišića. To je katabolizam-najveći neprijatelj mišićnog rasta i opravka. Uz glutamin, BCAA   aminokisjeline su prve koje „stradaju“. Uzimanjem suplemenata sa BCAA sprečava se katabolizam i pokreće izgradnja mišića još u toku samog treninga, kao i odmah nakon treninga. BCAA takođe podstiču tijelo da troši masti a ne aminokisjeline iz mišića, štedeći pri tome i mišićni glikogen. BCAA odlažu i pojavu  „centralnog zamora“  i mentalnih kriza, omogućavajući maksimalne fizičke performanse tokom dugih i napornih treninga i takmičenja

  45,00 29,50