Gejneri

 • 5Stars Mass Gainer 5kg

  0 out of 5

  5 Stars MASS GAINER 5000gr

  Mass Gainer je pravo rešenje za sve one koji naporno treniraju te im je potrebno brzo apsorbovanje amino kiselina, kao i dovoljne količine ugljenih hidrata. Posebno pomaže onima koji teško dobijaju na telesnoj težini jer ne unose dovoljan broj kalorija iz čvrste hrane ili imaju veoma brz metabolizam.

  44,00
 • Gymortal GNR5 1kg

  0 out of 5

  Visoko kalorični gejner za intenzivno regrutovanje mišićne mase, brz oporavak nakon treninga, kao i povećanje snage i performanse. Efikasno sportski suplement, koji je dodatno obogaćen kreatinskom matricom, amino kisjelinama i vitaminima, pomoći će vam da obezbjedite tijelo sa svim potrebnim hranljivim materijama za punu  energiju.

  9,50
 • Maxler Mega Gainer 4,5kg

  0 out of 5
  39,00
 • Nutrabolics Mass Fusion 7,26kg

  0 out of 5

  Izgradnja mišića je anabolički proces koji zavisi od kalorija.  Ako ne jedete dovoljno kalorija svakoga dana kako biste zadovoljili vaše metaboličke potrebe, nikada nećete graditi mišić. Za sportiste sa brzim metabolizmom ili teškim dobitnicima koji jednostavno ne mogu dobiti težinu bez obzira koliko ih jedu, projektovan je  MASS FUSION.

  59,00
 • Pure Pro Gainer Pro 5kg-2,5kg

  0 out of 5

  Sastavljena formula za povećanje težine sa visokim sadžajem ugljenih hidrata i proteina. Ako želite povećati težinu potrebna vam je kompleksna formula. Formula sadrži 45g proteina, 90g ugljenih hidrata i 9,7g kreatina. Proteini doprinose rastu  i održavanju mišićne mase. Kreatin povećava fizičke performanse u kratkim sekvencijalnim pokretima velikih intenziteta. Naučno dozakaze tvrdnje koje je odobrila Evropska agencija za sigurnost hrane (EFSA).

  29,0044,00
 • Twinlab Mass Gainer 5,4kg

  0 out of 5

  Super Gainers Fuel je sportaska formula za povecanje misicne mase koja istovremeno obezbjedjuje regeneraciju misicnih celija i oporavak organizma zahvaljujuci obilju proteina, aminokisjelina razgranatog lanca, glutamina, alfa-keteroglutarata, ugljenih hidrata i soli organskih kisjelina koje ucestvuju  u Krebsovom ciklusu.

  67,00 58,29