Glutamini

 • Bio Health Glutamin tablet 90tableta

  0 out of 5

  Glutamin tabelete sa kombinacijom dvije različite vrste glutamina. Dnevna doza glutaminskih tableta daje tijelu 5300 mg glutaminske formule. Aminokisjeline su građevinski blok proteina koji doprinose rastu i održavanju mišićne mase i održavanju normalnih kostiju. Služi za oporavak mišića.

  10,99
 • Bio Health L-Glutamin 500g

  0 out of 5

  100% L-Glutamin 500gr 15,99e

  Za brži oporavak i regeneraciju nakon napornih treninga
  Za zaštitu mišića od razgradnje i izgradnju mišićne mase
  Za snažniji imunitet

  15,99
 • DIY L-Glutamine 10g(doza)

  0 out of 5

  DIY – 100% L-Glutamine 10g

   

  Glutamin je esencijalna amino kisjelina i njazastupljenija je od svih u našem organizmu. Glutamin čini 60% aminokisjelina u mišićima i smatra se prioritetnom u sportskim krugovima. DIY Nutrition L-Glutamin sadrži čisti 100% L-glutamin.

  0,60
 • Gymortal GLU7 270g

  0 out of 5

  Gymortal GLU7 je inovativna formula na osnovu koje se stvara nutritivni dodatak koji snadbijeva tijelo aminokisjelinama. Kao osnova za proizvodnju uzimaju se taurin i nekoliko vrsta glutamina.  Unošenje nutritivnog dodatka značajno ubrzava proces oporavka posle kompleksne obuke i uspješno liječi mišićni katabolizam.

  16,99
 • Pure Pro Gluta Flow 360g

  0 out of 5

  Pure Pro Gluta Flow, sadrži veliku dozu L-Glutamina u mišićima, 60%aminokisjelinskih ostataka, sve tri vrste jedinstvenih voćnih ukusa. Samo uzmite odgovarajuću količinu unosa glutamina tokom vježbanja i nakon treninga. Probajte sami!

  15,99
 • Pure Pro Glutamin 500g(bez ukusa)

  0 out of 5

  5000mg 100% L-Glutaminske nezasićene aminokisjeline. Glutamin je neesencijalna aminokisjelina koja čini oko 60% sadržaja aminokisjelina mišića i smatra se da je od najveće važnosti za sportiste u atletskim krugovima decenijama.

  16,00
 • Ultimate Nutrition Gluta Pure 400g

  0 out of 5

  Glutamin čini preko 50% aminokisjelina u mišićima! U periodima intenzivnog treninga ili takmičenja, dijete ili stresa, dolazi do manjka glutamina u tijelu. Tada se uz BCAA, troši glutamin iz mišića, što znači gubitak mišićnog tkiva i nedovoljan oporavak. Suplementi glutamina su najbolji način da se to izbjegne. Glutamin: pomaže oporavak  tijela, izgradnju i očuvanje mišića, a uzeti  na prazan stomak, prije spavanja ili prije kardio treninga, stimuliše hormon rasta a time i sagorijevanje masti. Glutamin pomaže volumenizaciju i hidrataciju mišićnih ćelija, čime se olakšava anabolizam  i sprečava katabolizam.

  29,00