Glutamini

 • Pure Pro Gluta Flow 360g

  0 out of 5

  Pure Pro Gluta Flow, sadrži veliku dozu L-Glutamina u mišićima, 60%aminokisjelinskih ostataka, sve tri vrste jedinstvenih voćnih ukusa. Samo uzmite odgovarajuću količinu unosa glutamina tokom vježbanja i nakon treninga. Probajte sami!

  21,99
 • Pure Pro Glutamin 500g(bez ukusa)

  0 out of 5

  5000mg 100% L-Glutaminske nezasićene aminokisjeline. Glutamin je neesencijalna aminokisjelina koja čini oko 60% sadržaja aminokisjelina mišića i smatra se da je od najveće važnosti za sportiste u atletskim krugovima decenijama.

  22,00
 • Ultimate Nutrition Gluta Pure 400g

  0 out of 5

  Glutamin čini preko 50% aminokisjelina u mišićima! U periodima intenzivnog treninga ili takmičenja, dijete ili stresa, dolazi do manjka glutamina u tijelu. Tada se uz BCAA, troši glutamin iz mišića, što znači gubitak mišićnog tkiva i nedovoljan oporavak. Suplementi glutamina su najbolji način da se to izbjegne. Glutamin: pomaže oporavak  tijela, izgradnju i očuvanje mišića, a uzeti  na prazan stomak, prije spavanja ili prije kardio treninga, stimuliše hormon rasta a time i sagorijevanje masti. Glutamin pomaže volumenizaciju i hidrataciju mišićnih ćelija, čime se olakšava anabolizam  i sprečava katabolizam.

  29,00