Bio Health L-Glutamin 500g

Bio Health L-Glutamin 500g

15,99

100% L-Glutamin 500gr 15,99e

Za brži oporavak i regeneraciju nakon napornih treninga
Za zaštitu mišića od razgradnje i izgradnju mišićne mase
Za snažniji imunitet

Nema na stanju

Kategorija:
  • Opis
  • Recenzije (0)

Opis

L-Glutamine je amino kiselina, a amino kiseline su neophodne za izgradnju mišićnog tkiva. Kao i kod drugih amino kiselina i L-Glutamine ima značajnu ulogu u sintezi proteina i regeneraciji mišića. L-Glutamine ne samo da je važan za mišićno tkivo, već ojačava i imuni i probavni sistem. Iako se L-Glutamin svrstava u neesencijalne amino kiseline, ona je ustvari uslovno esencijalna, jer se pri fizičkom naporu i psihofizičkom stresu, troši, te ju je potrebno dodatno unositi u organizam.

Tokom treninga u krvi se smanjuje nivo amino kiselina, što se u većem broju slučajeva ne može nadoknaditi. Nizak nivo L-Glutamina dovodi do razgradnje mišićnih tkiva, čime se smanjuje obim i kapacitet muskulature. Organizam nije sposoban za dobru regeneraciju niti za izgradnju mišićnih ćelija.

L-Glutamine povećava snagu, smanjuje vreme oporavka između treninga, smanjuje mišićne upale, pomaže povećanje mišićne mase, pokreće i održava anaboličke procese i sprečava razgradnju mišićnog tkiva. Dopuna ishrane glutaminom pomaže sportistima da se brže oporave i obezbede adekvatne uslove za povećanje mišićnih ćelija. L-Glutamine je proizvod koji obezbeđuje mišićima neophodne količine ove amino kiseline.

Preporučena upotreba: Koristiti jednu porciju (5g) preparata pre i jednu porciju posle treninga sa vašim omiljenim napitkom.

Nutritivne cinjenice
servisna doza: 1 mjerica(5g)
Br serviranja po pakovanju: 100
Iznos Na 100g Po porciji %RI*
Po porciji
Energija 1700kj/ 85kj/ 1%
400kcal 20kcal
Masti 0g 0g 0g
od kojih zasicene masne kisjeine 0g 0g 0g
Ugljeni hidrati 0g 0g 0g
od kojih seceri 0g 0g 0g
Protein 0g 0g 0g
So 0g 0g 0g
L-Glutamin 100g 5g *

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Bio Health L-Glutamin 500g”