Labrada Kre-Alkalyn 120 kapsula

Labrada Kre-Alkalyn 120 kapsula

27,00

Potraga za suplementom koji donosi visok intezitet energije, snage i eksplozivnosti na treningu, suplementom koji će omogućiti veći broj ponavljanja u seriji i tako izazvati maksimalno uvećavanje mišićnih vlakana – bio je najveći izazov naučnicima koji su uključeni u projekte sportske suplementacije.

Nema na stanju

Kategorija:
  • Opis
  • Recenzije (0)

Opis

Potraga za savršenim preparatom za sada je stala na najnovijoj i višestruko poboljšanoj formuli Kreatina a to je Kre-Alkalyn. Kre-Alkalyn 100% stabilni Kreatin Priznati naučnik Jeff Golini je veoma dugo vremena proveo u istraživanjima kako da dobije 100% stabilni kreatin koji će zadržati nepromjenjenu strukturu molekula do ulaska u mišić. Ovaj poznati naučnik se bavio problemom pretvaranja neiskorišećnog kreatina u kreatinin supstancu koja je potpuno beskorisna i koju organizam izbacuje iz tijela.

Utvrdio je čak da se od 10 grama unetog Kreatina samo 1 gram iskoristi i unese u mišić, a ostatak se izbacuje napolje. Razlog tome je što klasičan kreatin ima nisku PH vrijednost prilikom varenja koja ide od PH 3.5 do PH 3.9 što je veoma mala vrijednost, koja kao posljedicu ima sporo i teško absorbovanje što dovodi do toga da se većina kreatina pretvori u kreatinin.

Zbog tog problema Jeff Golini je izumio vrstu kreatina (Kre-Alkalyn) koji ima visoku PH vrijednost, koja se u organizmu podiže čak na PH 9, što prouzrokuju brzu i efikasnu absorbaciju kreatina u mišiće, usput zadržavajući 100% stabilnost svojih molekula, tako da je konverzija u beskorisni kreatinin u potpunosti zaustavljena. Posle ovog podatka naučnik Golini je izjavio da je Kre-Alkalyn za čak 10 puta jači od klasičnog kreatina i neuporedivo korisniji jer se ni u najmanjoj mjeri ne pretvara u kreatinin. Takođe za razliku od kreatina, koji je jednoj manjoj grupi korisnika izazivao mučninu u stomaku kod Kre-Alkalyn-a nisu zapaženi ti simptomi. Kre-Alkalyn suplement za ozbiljne vježbače Kre-Alkalyn se pokazao kao izuzetan suplement koji treba da pomogne u treninzimima, koji za cilj imaju da što više aktiviraju mišićna vlakna i da što dublje prodru u mišiće, tako zvani „dubinski treninzi“, koji se izvode najčešće “forsiranim ponavljanjima“ ili kratkim ali usporenim i dugotrajnim kontrakcijama takozvano „pumpanje“.

Kre-Alkalyn zbog svoje sposobnosti da reciklira ATP poznatiji kao molekul snage, doprinosi da vježbač ima dodatnih 15 do 30 sekundi više snage u seriji, ako se uzme u obzir da jedno ponavljanje u prosjeku traje 5 sekundi to u praksi znači da je vježbač dobio od 3 do 6 ponavljanja dodatnih u seriji. Podsjetimo se riječi Bil Filipsa čovjeka koji je poslije Joa Weidera unio revoluciju u Body Bilding „Pravi mišićni rast kreće kada u seriji uradite dodatna ponavljanja i tako se uzdignete iznad svojih mogućnosti i ograničenja koja ste sami sebi postavili“ (ne zaboravite da je za ovakvu vrstu treninga potrebna ozbiljna i stručna priprema).
Zato se kaže da je trening sa Kre-Alkalynom ne 100% iskorišćen već 120%! Kre-Alkalyn se preporučuje i vježbačima koji za manje mišićne grupe (kao što je biceps) urade na definiciji – upražnjavaju i po pet vrsta vježbi po treningu, jer će za taj zaista veliki mišićni izazov uz pomoć Kre-Alkalyn-a imati dovoljno snage i energije da svaku od tih vježbi izvedu kvalitetno i temeljno.

Ostali sastojci: Maltodekstrin, Magnezijum stearat.

Nacin upotrebe: Kao dijetalni suplement uzimati dvje kapsule dnevno, uz 350ml vode.

Odrzavanje i cuvanje robe: cuvati na suvom i hladnom mjestu.

Upozorenje:  U koliko ste na nekoj terapiji čjekovima, prije upotrebe ovog proizvoda konsultujte ljekara. Ne preporucuje se osobama mladjim od 18 godina. Drzati van domasaja djece.

Nutritivne činjenice
Servisna doza: 2 kapsule
Br. Serviranja po pakovanju: 60
Vrijednost po serv. *DV %
Kre-Alkalyn
(buferovani kreatin monohidrat) 1500 mg *

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Labrada Kre-Alkalyn 120 kapsula”