Muscle Pharm Assault Black 30 doza

Muscle Pharm Assault Black 30 doza

39,00

Assault Black™ pretrenažna formula koja sadrži najkvalitetnije sastojke i bazira se na čistoj nauci. Vreme je da podignete vaš trening na viši nivo bilo da trenirate na terenu ili u teretani, a najbolje od svega je štoAssault Black™nema zaštićenih mešavina (sastav je transparentan). Omogući će vam da probijate granice kao nikada do sada.

Нема на залихама


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/freempbo/public_html/spiritsport/wp-content/themes/porto/woocommerce/single-product/meta.php on line 29
Категорија:
  • Опис
  • Рецензије (0)

Опис

ASSAULT BLACK PREDNOSTI:
• nema zaštićenih mešavina
• 3 grama citrulin malata
• 2 grama beta alanina
• 750mg agmatin sulfata
• povećava energiju, fokus, snagu i mišićnu pumpu

KO IMA PREDNOSTI OD UZIMANJAASSAULT BLACK:
Osobe koje traže pretrenažni suplement koji nema zaštićene mešavine a podiže nivo energije, mentalni fokus i snagu dok nam pruža glavne sastojke koji će nam odložiti umor i poboljšati oporavak.

GLAVNI SASTOJCI U ASSAULT BLACK-U:
BCAA (L-Leucin, L-Valin, L-Isoleucin):
Amino kiseline razgranatog lanca (BCAA) čuvaju mišiće od razgradnje i podstiču sintezu proteina u mišićno tkivo i povećavaju mišićni rast. Takođe mogu da se koriste u sprečavanju umora kod sportista početnika.

Citrulin Malat:
Citrulin malat pomaže da se popune energetski nivoi i obnavlja energiju prilikom intenzivnih treninga. Citrulin malat poboljšava aerobne performanse i radni kapacitet utičući na mlečnu kiselinu kako bi smanjio umor.Citrulin malat može izazvati povećanje performansi kod sportista što se tiče oporavka i smanjenja laktata u krvi , kao i povećanog i ubrzanog lučenja štetnog amonijaka.

Agmatin Sulfat:
Agmatine Sulfate je jedan od najnovijih i najperspektivnijih sastojaka koji su odmah posle pronalaska kreatina napravili najveću revoluciju u industriji suplemenata. Dugo se veorovalo da je L-Arginin najbolji azot reaktor koji postoji, međutim patentiranjem Argmatina Sulfata dobijen je sastojak koji omogućava još jaču vazodilataciju (širenje krvnih sudova) što doprinos neverovatnoj mišićnoj pumpi na treningu, tolikoj pumpi da će te imati utisak da će vam pući koža. Naravno sa večim prilivom krvi u Vaše mišiće stiže i više kiseonika i aminokiselina. Pored ovog postoje dokazi da Agmatin Sulfat pojačava lučenje lutenezirajućeg hormona koji našem telu omogućava lakše sagorimo masne naslage i dobijemo čistu (bezmasnu) mišićnu masu idefinisan izgled.

Kofein Anhydrous:
Kofein, opšte poznat iz kafe, čaja i energetskih napitaka, utiče na metabolizam ćelija uz pomoć efekta blokiranja enzima i uz produžavanje određenih efekata hormonalnog i nervnog sistema osigurava povećanu budnost i fizičke performanse.Kofein je idealno sredstvo za povećanje energije i snage za one najintenzivnije treninge. Njegov učinak se oseti brzo uzimanja. Njegov učinak je sličan učinku efedre, jer više puta poveća koncentraciju i daje telu pravi polet za savladavanje različitih fizičkih i mentalnih napora.

Beta-Alanin (Carnosyn®):
Carnosyn® je patentirani oblika Beta Alanina ima za cilj prvenstveno da produži i poboljša treninge visokog inteziteta koji iziskuju velike napore, a prisustvomCarnosyn® bolovi u mišićima, za vreme ili posle treninga, kao i između serija na treninzima se drastično smanjuju.

Kreatin HCL:
Kreatin HCL je oblik kreatina koji se mnogo bolje iskoristi u organizmu od običnog kreatin monohidrata. Zbog ovoga su potrebne daleko manje doze nego kada se uzima običan kreatin monohidrat. Kreatin je danas jedan od najistraženijih i najefikasnijih suplemenata kada moramo da poboljšamo snagu i performanse.

elevATP:
elevATP je klinički istražen sastojak koji radi sa našim prirodnim mehanizmima koji stimulišu produkciju ATP-a u organizmu.

BioPerine EKSTRAKT CRNOG BIBERA:
Bioperine – ekstrakt crnog bibera, klinički dokazano poboljšava plazma koncentraciju vitamina grupe A, a po navodima Journal of Nutritional Biochemistry čak za 30% povećava koncentraciju koenzima Q10, važnog proizvođača ATP- a na nivou mitohondrija. Više ATP-a više energije koju možete usmeriti na trening

Nutritivne cinjenice
Servisna doza : 12,5g(1mjerica)
Br serviranja po pakovanju: 30
Iznos po porciji %DV*
Kalorije 5
Natrijum(kao natrijum citrat) 35mg 1%
Kalijum 55mg 2%
Ugljeni hidrati 1g <1%
Seceri 0g
Vitamin C (kao askorbinska kisjelina) 300mg 500%
Vitamin E (kao D-alfa tocoferol acetat) 200IU 667%
Vitamin B6 (kao piridoksin hidrohlorid) 20mg 1000%
Vitamin B12( kao Methucobalamin) 200mcg 8333%
Matrica pumpa
L-Citrulin, DL-Malate 2:1 3g *
Agmatin sulfat 750mg *
Beta alanin bezvodni 200mg *
Glog (bobica prah) 200mg *
Crni biber (vocni ekstrakt) 10mg *
Msnaga matrica
Kreatin hidrohlorid (HCI) 1,5g *
BCAAs 3:2:1 (L-Izoleucin, L-Leucin, L-Valin) 1,5g *
Izdrzljivost misicna matrica
Beta alanin 2g *
Ekstrakt jabuka 150mg *
Neuro upaljac
Cofein bezvodni 300mg *
Huperzin A  (ekstrakt biljke) 100mcg *

 

Рецензије

Још нема коментара.


Будите први који ће написати рецензију “Muscle Pharm Assault Black 30 doza”