Gymortal WPI4 30g(doza)

0,99

Za osobe koje se bave sportom, profesionalno ili rekreativno, veoma je važna pravilna ishrana, a naročito unošenje dovoljne količine proteina. Proteini se sastoje od amino kisjelina, a one su u najvećoj mjeri zaslužne za funkcionisanje organizma.


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/freempbo/public_html/spiritsport/wp-content/themes/porto/woocommerce/single-product/meta.php on line 29
Категорија:
  • Опис
  • Рецензије (0)

Опис

Protein iz surutke spada u proteine sa vrlo visokom biološkom vrijednošću, a to znači da se brzo apsorbuje. Zato, za razliku od sporije apsorbujućih proteina, iz mlijeka i jaja, on treba da se uzima u manjoj količini, u periodu poslile treninga, a u kombinaciji sa proteinima iz mlijeka ili jaja može da pokrije potrebe za proteinima tokom cijelog dana, jer kazein u proteinu iz mlijeka se sporije apsorbuje, a usporava i varenje proteina iz surutke, što mu produžava vrijeme apsorpcije.

Protein iz surutke je najbolje uzimati neposredno poslije treninga, jer mišićne ćelije tada imaju povećanu potrebu za proteinima, a jedino protein iz surutke može da ih nadoknadi u tako kratkom periodu. Ovo je najbolji način da se mišići oporave od stresa i oštećenja izazvanih fizičkim naporom.

 

Način upotrebe: 30g proteina pomiješati sa 250ml vode. Najbolje piti prije ili poslije treninga.

 

Upozorenje: Ne prekoračiti preporučene dnevne doze. Proizvod  nije namjenjen kao zamjena već kao dodatak ishrani. Čuvati na suvom I hladnom mjestu. DRŽATI VAN DOMAŠAJA DJECE!

Рецензије

Још нема коментара.


Будите први који ће написати рецензију “Gymortal WPI4 30g(doza)”