Syntrax Trophix 2,3kg

59,50

Trophix kombinuje 4 proteinska izvora(casein,egg albumin,whey protein i glutaminske peptide) u jedan sveobuhvatan proteinski sejk!

Kategorija:
  • Opis
  • Recenzije (0)

Opis

Casein ,glavni proteinski izvor u Trophix proteinskom suplementu je sporo delujuca proteinska frakcija koja je od presudnog znacaja jer se apsorbuje u telo produzeni vremenski period.Ovo ne samo da obezbedjuje telo sa dugo delujucim amino kiselinama koje su od presudne vaznosti za RAST ,RAZVOJ i OPORAVAK misica nego Vam pruza i dugorocni osecaj zasicenosti!Ono sto kompletira trophix jedinstvenu formulu su whey protein,egg albumin i glutaminski peptidi. Whey je proteinski izvor od surutke za koji je karakteristicna brza apsorpcija koja podupire takodje i imuni sistem a ujedno snabdeva telo sa blokovima za izgradnju i pakovanje ciste misicne mase zbog aminokiselinskog sastava! Egg albumin zaokruzuje pricu jer predstavlja proteinski izvor koji se apsorbuje srednjom brzinom i tako utice na rast i odrzavanje cistih masicnih vlakana sa odlicnim aminokiselinskim profilom.Konacno glutaminski peptidi predstavljaju proteinski izvor koji nema zamenu u kada je u pitanju bioraspolozivi glutamin JEDAN OD NAJVAZNIJIH GRADIVNIH BLOKOVA u ljudskom telu.Kombinovanjem ovih sastojaka
Trophix zasigurno predstavlja perfektnu proteinsku matricu koja pored brzo delujuceg momentalno dostupnog proteina sadrzi i frakcije produzenog delovanja koje su neizostavne u procesu oporavka i izgradnje “KRTINE” kada je rec o misicnoj masi…Kao i svi SYNTRAX proizvodi ,Trophix koristi najkvalitetnije izvore proteina koji bezrezervno predstavljaju kombinaciju skupih i kvalitetnih materija a ono sto je bitno napomenuti je da je TROPHIX toliko ukusan da kada ga jednom probate zaboravicete na druge proteinske preparate…Instant razmutljivost karakteristicni su za ovaj proizvod.

Vase je samo da vodite racuna o pravilnoj ishrani i zadrzite pravilnu formu izvodjenja vezbi Trophix ce uciniti sve ostalo vezano za izgradnju misica i oporavak.

UPOTREBA: Zbog svog odlicnog sastava Trophix mozete komzumirati u svako doba dana. Najbolje posle treninga i jednom izmedju obroka.

Nutritivne Činjenice
Servisna doza: 1 mjerica (13g)
Broj serviranja po pakovanju:73
Iznos po porciji
Kalorije 120
Kalorije iz masti 10
%Dnevna vrijednost*
Ukupno masti 1g 2%*
Zasićene masti 0g 0%*
Trans masti 0g
Holesterol 10mg 3%*
Natrijum 100mg 4%*
Kalijum 90mg 3%*
Ukupni ugljeni hidrati 4g 1%*
Dietska vlakna 0g 0%*
Šećeri 3g
Proteini 23g 46%*
Vitamin A 0% Vitamin C 0%
Kalcijum 25% Gvožđe 0%
Fosfor 25% Magnezijum 6%
Tipičan profil amino kisjelina po
serviranju
Arganin* 3,8g
Glutamin* 8,5g
Histidin* 2,5g
Izoleucin* 5,0g
Leucin* 9,0g
Lizin* 6,7g
Metionin* 2,5g
Fenilalanin* 5,0g
Treonin* 3,9g
Triptofan* 1,3g
Valin* 5,8g
Ukus:jagoda, vanila, cokolada

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Syntrax Trophix 2,3kg”