Muscle Pharm L-Carnitin 473ml

21,99

Carnitine Core™ – tečna formula sa 4 vrste L-karnitina sa ketonima maline!
– topljenje tjelesne masti i ubrzavanje metabolizma
– pojačava termogenezu
– obezbjeđuje energiju za rast mišića

Kategorija:
  • Opis
  • Recenzije (0)

Opis

Jedinstvena prirodna formula, bez stimulansa, koristi L-karnitin za ubrzavanje metabolizma i pretvara vaše tijelo u mašinu za sagorevanje masti. Kombinovani sastojci ovog proizvoda djeluju sinergijski i dovode do lipolize – transformacije nagomilanih masti u masne ćelije koje se tokom treninga sagorevaju uz oslobađanje velike energije.

Dakle, Carnitine Core™ ne sagorijeva samo masne naslage, već njegovim dejstvom organizam dobija sjajan izvor energije kada mu je to najpotrebnije. Tako se stvara pozitivan kružni proces – sa ubrzanim metabolizmom sagorijevanje masti će biti još efektivnije, a sagorijevanjem masnoća oslobađa se energija koja će doprinjeti povećanju performansi tokom treninga.

Superiorni sastojci za vrhunske rezultate!

L-karnitin je aminokisjelina koja se prirodno javlja u organizmu i ima vitalnu ulogu u metabolizmu masti. Obezbjeđuje dobro zdravlje i visok intenzitet energije, pomaže oslobađanju nagomilanih masti, a ove masti svojim sagorijevanjem obezbeđuju energiju. L-karnitin je takođe poznat po svojoj osobini da pomaže u trenucima kada je potrebna maksimalna snaga, a pomaže i pri otklanjanju upale mišića.

Acetil-L-karnitin je karnitin u obliku estrata, koji nastaje metabolizmom lizina i metionina.

L-karnitin-L-tartrat je sve popularniji oblik ove aminokisjeline, a ono što ga čini toliko traženim jeste njegova svestranost. LCLT utiče na povećanje čiste mišićne mase i održavanje kompletnog zdravlja organizma.

Propionil-L-karnitin je esterifikovan karnitin koji je klinički dokazan kao oblik koji snažno povećava energetske nivoe tokom treninga.

Ketoni maline izgledaju kao tanki kristali koji se tope u ustima i sadrže brojne bioaktivne sastojke, koje obezbjeđuju energiju, podržavaju zdravlje organizma i korisni su kao podrška termogenezi i oksidaciji tjelesnih masti.

Ostali sastojci: Voda, prirodne i vjestacke arome, Acesulfam kalijum, sukraloza, kalijum sorbat, mikrokristalna celuloza,  silicijum dioksid.

Nacin upotrebe: Promuckati prije svake upotrebe. Piti jednu do dvije supene kasike (16ml) ili po preporuci ljekara nutricioniste.

Odrzavanje i cuvanje robe: Cuvati na suvom i hladnom mjestu.

Upozorenje: Ne prekoraciti preporucene dnevne doze. Nije preporucljiv za mladje od 18 godina. Drzati van domasaja djece !

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Muscle Pharm L-Carnitin 473ml”