Twinlab Vitamin C-1000 250kapsula

Twinlab Vitamin C-1000 250kapsula

32,00


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/freempbo/public_html/spiritsport/wp-content/themes/porto/woocommerce/single-product/meta.php on line 29
Категорија:
  • Опис
  • Рецензије (0)

Опис

Vitamin C je najcesce koriscen vitaminski dodatak ishrani. To je hidrosolubilan vitamin-lako se rastvara u vodi. Iako vecina zivotinja sintetise sopstveni vitamin C, covjek mora da ga unosi hranom i dodacima ishrani. U prirodi ga najvise ima u zelenom liscu i sipku (120puta vise nego u pomorandzama), pa tek onda u agrumima i ostalom vocu i povrcu.

Neka od mnogobrojnih blagotvornih dejstava vitamina C: jaca imunoloski sistem, sprecava prehlade, grip i podstice produkciju interferona, sprecava razlaganje kostiju i reumatoidni artritis, u prevenciji i lijecenju alergija, astme i upale srednjeg uva, u prevenciji bolesti srca i za snizavanje nivoa holesterola u krvi, povecava misicnu snagu i smanjuje bolove u misicima nakon napora, u terapiji dijabetesa i katarakte, stiti organizam od dejstva stresa, stiti centralni nervni sistem.

Ostali sastojci: Zelatin, preciscena voda, stearinska kisjelina.

Nacin upotrebe: Uzimati jednu ili vise kapsula dnevno.

Odrzavanje i cuvanje robe: Cuvati na suvom i hladnom mjestu.

Upozorenje: Drzati van domasaja djece !

Nutritivne cinjenice    
Sertvisna doza: 1 kapsula    
Br serviranja po pakovanju: 250    
Iznos po porciji   %DV
Vitamin C 1000mg #####

 

Рецензије

Још нема коментара.


Будите први који ће написати рецензију “Twinlab Vitamin C-1000 250kapsula”